Puhujat

Petri Pietiläinen

Petri Pietilaeinen henkiloekuva1

FL Petri Pietiläinen on freelance tietokirjailija, tutkija, toimittaja, äskettäin blogi-uskoon tullut blogisti jakaikenlaisen kulttuurialan tapahtumatoiminnan toteuttaja.Takana on kuusi tietokirjaa legioonalaismuistelmista koirien kulttuurihistorioihin. Paljon on tullut kirjoitettua niin sanottuja tieteellisiä artikkeleitakin kulttuurintutkimuksen ja kirjallisuudentutkimuksen maailmoissa. Valheita ja totta, tietoa ja fiktiota, pääsääntöisesti kuitenkin faktiota.

Tyypin toimintaa leimaa monipuolisuus tai skitsofreenisuus, jokainen voi mielessään päättää, mitä sanaa käyttää. Hän on kotonaan niin TAKU-lehden toimituskunnassa, Muistojen Talon kannatusyhdistyksen puheenjohtajana kuin vaikkapa Seurasaaren juhannusvalkeoiden Runopihan järjestäjänä.  Siellä hän opettaa lapsia kirjoittamaan runoja ja esittää omia runojaan. Siis täysin kaistapäistä! Tämän takia ei liene ihme, että työurallaan hän on ehtinyt toimia yliopistotukijana, lehtimiehenä, kirjallisuuden läänintaiteilijana, kirjoittamisen opettajana, Taiteen edistämiskeskuksen erityisasiantuntijana, kulttuuriasiankeskuksen ohjelmapäällikkönä ja VR:n ratatöiden apupoikana.

Tällä hetkellä Pietiläinen kirjoittaa seuraavaa tietokirjaansa Kissojen maailmanhistoria (tulossa SKS 2016) ja viimeistelee kahta irlantilaista nykykirjailijaa käsittelevää väitöskirjaansa. Edelleen kovin skitsoa! Ohimennen kirjoitetaan myös kirja-arvosteluja lehtiin ja omaan blogiin. Sitä voi halutessaan lukea osoitteessa http://kirjakuski.blogspot.fi/

 

Anna-Stina Nykänen

Anna-Stina Nykänen toimii Helsingin Sanomien toimittajana ja kolumnistina.

 

Leena Björkqvist

Leena Björkqvist toimii kulttuurituotannon lehtorina Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Hänellä on kokemusta ESR-hankkeista jo vuodesta 2006.

 

Marja Nousiainen

Marja Nousiainen

Marja Nousiainen, sosiaalisen median innostaja ja kouluttaja ja Viestintä Oy Tulevaisuuden perustaja ja yrittäjä. Sosiaalinen media: strategiat, sisältösuunnitelmat, analysointi ja sparraaminen. Juuri nyt testaan Snapchatin soveltuvuutta yhteisöjen viestintään. Kirjoitan toista digitaalista kirjaani: Digitaalisen ajan tapahtuman tuottajan opas. www.marjanousiainen.com

 

Raisa Niemi

taideteoksessa

Sekalainen koulutus ja sekava työkokemus ovat tehneet Raisa Niemestä kulttuurityön ammattilaisen monelle alalle. Lasipalatsin Mediakeskuksen tuottajana hän ideoi ja hallinnoi erilaisia kulttuurialan hankkeita, organisoi elokuva- ja ulkoilmatapahtumia, kirjoittaa kulttuurin ajankohtaisista aiheista sekä puskee läpi ideaa ikäihmisten omasta festivaalista.

Kumppanit

 

holvi logo 3        sula logo liukuvari 2000x967 

valkoinenTAKU logo fin rgb

Yhteystiedot

Vilja Byström

puh. 040 5618967

vilja.bystrom@taku.fi


© 2021 | Tuottajapäivä